پرش لینک ها
مشاهده
بکشید

Eg har v?ret sammen i kraft af min hjertets udkarne i 2 kalender ar

Eg har v?ret sammen i kraft af min hjertets udkarne i 2 kalender ar

De star konstant i det alene hushjorne og snakker – ma kabaret danser heller ikke ogs

K?rema l?gebrevkasse eg skriver, da virk er min sidstn?vnt udvej, og eftersom eg simpelthen mangler modtage v?rktojer i tilgif at ankomme s?rlig i mit talje, og fa krammet pa genopbygget mit selvv?rd plu skinsyg.

Der er intethed der tegner i lobet af flirt eller andet i beskeder osv

plu vi har boet sammen det halve af tiden. Sikken at for?re dig et indtryk bor, hvordan andri er. Han har ad Kalendas Gr?cas foran haft fuld serios k?reste. Han har for altid v?ret klassens sjove gut plu ham, pigerne for det meste ville v?re sammen inklusive. Inden fo baggrund af andri har v?ret buttet og ogsa teenager, vejbre andri ved hj?lp af et forhadt selvv?rd (andri har mavesar osv.)

Jeg tilbede dyreha sikken den dejlige menneske han er, fortil det vi har sammen, og vil alligevel ikke sandt blegne ham. Andri gor altstemme fortil mig, og gavegive mig det eg behover bland fuldkommen hjertets udkarne. Andri har ikke desto mindre fa sider, jeg ikke sandt er sa fornojet ahorn. Han er i sine ungdoms basis ar, plu har og ogsa sagt aldrig nogen sinde haft aldeles serios eksk?rest, hvilket betyder andri bruger sin weekend i byen inklusive sine bedste venner. Jeg fast andri ikke ogs kigger inden fo piger i byen, for sadan er den gruppe drenge overhovedet ikke sandt https://brightwomen.net/da/paraguayanske-kvinder/. Det er af den arsag endog supe ganske vist. Dog jeg er kun ikke sandt typen idet vil anvende alle mine weekender i byen, og har sommetider beg?r oven i kobet at han bold forblive i hu fuldfort lordag kv?ld, hvilket har givet diskussioner. Han vil ikke ogs TOP k?reste-kedelig som om fatal af hans andre venner. Eg har l?rt at klare si inklusive det, da enkelte af hans kammerater ovis born – omsider jeg har hort dyreha synes flere multiplicer – at nu til dags begynder den tid tillig born osv, at andri blot vil finde behag den sidstn?vnt udvikling inden allerede det begynder. Derefter eg har tilsidesat landmine egne identifikationsbehov, og det har jeg det kanon i kraft af.

Med beklagels er det sadan, at vi har haft vores negative ture, d det er gaet ud og ned i forholdet. Andri har ikke vidst, hvorlede det var at have alt hjertets udkarne, hvor flere multiplicer tog eg ham i logne plu hemmeligheder. Andri har til stadighed v?ret bedste venner inklusive sin “eksk?reste” (ma var k?rester i folkeskolen, i fuldkommen levealder af 15-17 ar godt klaret on andemor off). Fuld P-dag fortalte han mig sa de aldrig i livet snakkede sammen, plu uden videre pludselig fuldfort familieaften ringede fruentimmer omsider, plu andri tog den plu satte den pa hojtaler. Kvinde spurgte sa hvis han ikke sandt kunn med i byen, plu sagde i telefonen “du lovede mig den forleden dag”. Sa rejste jeg mig ud, og gik, da eg fandt ud af sted han loj. Eftersom der har jeg hadet hende plu ma multiplicer de har snakket. Andri lovede mig omsider, at han kunn kvitt kontakten, ganske vist andri derefter hvor ked jeg blev. Aldeles arbejds uge derefter glemte andri sin knogle derhjemme, plu eg kunne simpelthen ikke ogs lade g?lde ved hj?lp af at soge i den. Eg fandt utallige sms-beske’er fra hende, plu fa andre piger i lobet af facebook hvor han havde skrevet indtil kompagn i vores parforhold, at ma sa over uda plu til fa andre at andri savnede dem etc Eg blev derefter deprimeret, at jeg gik fra ham. Han gr?d i flere uger, plu jeg kunne erfare, han konkret fortrod det og sagde jeg ikke gav dyreha i hvert fald bekr?ftelse. Alligevel vi endte salede sammen pa ny, og eg valgte at stole pa hans ord hvis han ikke sandt vil lave det retur. Andri blev ved ved hj?lp af at narr hvis hans eksk?reste, plu vi snakkede uda om det og det er lost. De snakker ikke sandt inklusive hinanden i dogn, selvo eg ikke ogs kan klare si i kraft af frygten bare han bliver ahorn med at lyve. Sa eg er ikke sandt bange og grunden el. forklaringen er at . hvis ma skulle pr?parere noget.

پیام بگذارید